Beesd – Het hoge woord is er dan toch eindelijk uit, er is een nieuwe hoofdtrainer aangesteld voor het crisis elftal Beesd 3. Verwolf heeft jaren het vertrouwen en de tijd gehad om aan dit team te bouwen, maar het bestuur ziet geen verbetering ten opzichten van toen Verwolf begon aan zijn uitdaging. Onder ogen van Sinterklaas en Zwarte Piet werd het publiek op de hoogte gesteld. Verwolf maakt dit seizoen nog wel af, en moet Beesd 3 zo snel mogelijk uit die degradatiezone krijgen. Deze week waren er weer kansen op punten tegen OJC, maar helaas trok Beesd weer niet aan het juiste eind.

Net als vorige week weer een goed begin voor ’t derde. Echt een overwicht had de thuisploeg niet, maar door heel hard werken en uitmuntend verdedigen hield Beesd keurig de nul in de eerste helft. Kansen om te scoren kreeg Beesd ook, Jens Kroeze kreeg wat kleine mogelijkheden, maar kon deze niet ombuigen in een doelpunt.

Maar in de tweede helft speelde het Beesd-3 syndroom weer op. Een kwartier stond Beesd totaal niet georganiseerd, en moest het razendsnel 4 goals incasseren, weg goede bedoelingen, weg uitzicht op punten. Daarna werd het weer aardig opgepakt, helaas kon Beesd niet tot scoren komen, tenminste.. Beesd kreeg een vrije trap, en Michel van Alphen schoot deze weer keurig tegen de touwen, maar net als vorige week keurde de scheids deze tot ongeloof van iedereen af. Weer pech voor van Alphen, die ook al de pech had dat hij deze week genoodzaakt was om bij Bertels een nieuw tapijt aan te schaffen na een iets te wild Sinterklaas avondje! Nog 2 goals voor OJC bepaalde de eindstand op 0-6.

Volgende week is het dan eindelijk zover, de degradatiekraker in de competitie. Beesd 3 (rode lantaarn drager) neemt het op tegen OSC’45 (nummer enerlaatst). Het is er op of eronder voor de mannen van Verwolf, want verlies lijkt dodelijk op dit moment in de competie. Het lijkt een laatste strohalm voor Beesd 3….