BEESD- Beesd kon zijn goede seizoensopening geen passend vervolg geven. Tegen Teisterbanders kwam de ploeg van Dick Wammes niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

"Vorige week speelden we negentig minuten goed, nu was dat maar een halfuur. Het gelijkspel was overigens wel een terechte uitslag", vond Wammes.

In dat goede eerste halfuur had Beesd overigens nog wel de hulp van de gasten nodig om op voorsprong te komen. Uit een corner werkte een speler van Teisterbanders de bal in eigen doel. De eindstand was halverwege de wedstrijd al bereikt. "Dat doelpunt had afgekeurd moeten worden: er ging een handsbal aan vooraf", zei Wammes.

Tien minuten voor tijd kreeg Jarno van de Water een directe rode kaart. Met tien man kreeg Beesd via Lucas de Bruijn nog een grote kans, maar een stiekeme overwinning zat er niet in.