KERK-AVEZAATH – Vooraf had Beesd-trainer Gert Heysteeg al gezegd dat een gelijkspel bij Teisterbanders een prima resultaat zou zijn. Dat dit punt nog kwam na een 3-0 achterstand stemde de oefenmeester tevreden.

Over negentig minuten was dat ook gewoon verdiend”, vond Heysteeg. “We krijgen al het hele seizoen te makkelijk doelpunten tegen, maar hebben ook nu weer laten zien te kunnen knokken voor een resultaat.”

Beesd begon nog goed aan de wedstrijd, maar in een tijdsbestek van tien minuten liep de thuisploeg uit naar 3-0. Hans Kroeze deed al voor rust iets terug met een schuiver in de verre hoek. Na de thee ging Beesd op jacht naar meer. Invaller Lucas de Bruin maakte ruim tien minuten voor tijd de aansluitingstreffer. De gelijkmaker kwam van het hoofd van een spelers van Teisterbanders, die de bal in eigen doel kopte.